A+ A A-

#OAR se transformă

 

În data de 22 iulie 2016, vă prezentam, cu ajutorul unei animații, detalii despre unul dintre cele 5 scenarii de reorganizare considerat a fi optim pentru specificul organizației noastre. Detaliile mergeau până la a arăta principiile pe baza cărora a fost făcută recomandarea respectivului scenariu, criteriile care au stat la baza selecției, avantajele dar și dezavantajele acestei noi structuri.

 

 

 

Prin intermediul animației (disponibilă la următorul link: https://vimeo.com/176468785 ) lansam către membri, în calitate de beneficiari principali ai întregului proiect, apelul de a contribui la identificarea acestor Centre Regionale de Competențe dar și a Filialelor pe care le vor deservi, cu ocazia consultărilor ce urmau a fi lansate.

Între timp, echipa de proiect a pregătit un chestionar pe care îl puteți parcurge cu un efort mic dar cu un impact mare pentru viitorul organizației.

Chestionarul este destinat exclusiv membrilor, este accesibil online până în data de 22 august 2016 și conține în partea introductivă câteva întrebări de calibrare ce ne vor ajuta să interpretăm cât mai corect răspunsurile.

 

DE CE ESTE IMPORTANT PUNCTUL DE VEDERE AL FIECĂRUI MEMBRU:

- Pentru că va beneficia de serviciile pe care le-am identificat a fi complexe (organizarea conferințelor de stagiu, dezvoltare profesională continuă, consultanță și informare de specialitate, generare și facilitare proiecte) prin intermediul Centrului Regional de Competențe identificat a fi optim;

- Pentru că Filiala la care este înscris, va beneficia de sprijinul Centrului Regional de Competențe pentru a identifica și gestiona concursuri de arhitectură dar și pentru a organiza acele manifestări culturale ce acoperă subiecte complexe, au o arie de interes mai mare sau pur și simplu presupun eforturi financiare mai mari;

Vă mulțumim pentru sprijinul dumneavoastră!

 

Anunturi Angajare

Lista Completa a anunturilor de angajare poate fi conusltata accesand urmatorul LINK

« September 2021 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30      
OARTRANSILVANIA

Login or Register

Pentru a accesa aceasta sectiune a siteului trebuie sa utilizati drept Username TNA-ul Dumneavoastra.
In cazul in care ati uitat parola, aceasta se poate reseta accesand linkul :
RECUPERARE PAROLA