A+ A A-

Dezbatere publică în cadrul Centrului de Inovare și Imaginație Civică (CIIC) cu privire la realizarea master planului și P.U.Z.-ului pentru zona Sopor din Municipiul Cluj-Napoca

1d3b447a 0c60 4e4d 9621 6389920d5b46

Primăria Cluj-Napoca în parteneriat cu O.A.R.T - Ordinul Arhitecților din România - filiala Transilvania, vă invită la o dezbatere publică în cadrul Centrului de Inovare și Imaginație Civică (CIIC) cu privire la realizarea master planului și P.U.Z.-ului pentru zona Sopor din Municipiul Cluj-Napoca, care se întinde pe o suprafață de peste 250 Ha.

Joi, 31 ianuarie, la Casino - Centrul de Cultură Urbană Cluj, ora 17.00, vom discuta despre reglementările urbanistice pentru zona Sopor care vor sta la baza temei de concurs pentru găsirea celei mai bune strategii de urbanizare pentru zona Sopor.

Primăria Cluj-Napoca alături de O.A.R.T - Ordinul Arhitecților din România - filiala Transilvania va lansa un concurs de solutii internațional pentru dezvoltarea noului cartier din Municipiul Cluj-Napoca, care să raspundă solicitărilor actuale ale comunității.

ÎN ATENȚIA PROPRIETARILOR DE TERENURI DIN ZONA SOPOR:
Primăria Cluj-Napoca pune la dispoziția proprietarilor de terenuri din zonă un instrument care le permite să își identifice parcela pe care o au în proprietate. Aplicația poate fi accesată aici:

https://sopor.gisapp.ro/?fbclid=IwAR0Pe0qnsZIhhDL8ulk5sqYtfPyp6fgCgOmYx8YCr2I8ipvXvUM-Ynu3Lig

​Prin intermediul aplicației, până în data de 28 februarie 2019, aceștia sunt invitați să completeze un chestionar prin care pot să formuleze propuneri cu privire la funcțiunile și utilizările pe care le doresc pentru terenurile pe care le au în proprietate.

Toate propunerile vor fi atent analizate de către echipa de proiect.

Ordinul Arhitecţilor din România Filiala Transilvania le mulţumeşte reprezentanţilor Compania de Apă Someş S.A., SNTGN „Transgaz” SA Mediaş – Exploatarea teritorială Cluj, Delgaz Grid, regimentului Batalion 317 ISR Cluj-Napoca, Divizia 4 Infanterie "Gemina" pentru promptitudinea cu care au oferit informațiile necesare și pentru prezența la negocierile legate de organizarea concursului de soluţii pentru realizarea master planului și P.U.Z.-ului zona Sopor din Municipiul Cluj-Napoca.

Anunturi Angajare

Lista Completa a anunturilor de angajare poate fi conusltata accesand urmatorul LINK

« January 2022 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            
OARTRANSILVANIA

Login or Register

Pentru a accesa aceasta sectiune a siteului trebuie sa utilizati drept Username TNA-ul Dumneavoastra.
In cazul in care ati uitat parola, aceasta se poate reseta accesand linkul :
RECUPERARE PAROLA