A+ A A-

Balul Arhitecților 2013

header balularh2013

În acest an Balul Arhitecţilor se organizează în Timişoara. Balul va avea loc în data de 2 martie 2013 la OPERA NAŢIONALĂ ROMÂNĂ TIMIŞOARA.

Numărul locurilor pentru Bal Arhitecţilor este de 350. Înscrierea se va face la Ordinul Arhitecţilor din România, începând cu data de 28 ianuarie 2013.

Program, pe scurt:
- 2 martie, între orele 10.00-16.00, se organizează o conferinţă profesională (în cel mai scurt timp vom transmite informaţii despre această conferinţă);
- 2 martie, începând cu orele 20.00, va fi BALUL ARHITECŢILOR.

Cazarea va fi la Hotel Timişoara si la Hotel Central (Hotel Timişoara este în imediata apropiere a Operei, iar Hotel Central, situat la o distanţă de Operă ce poate fi parcursă în max. 5 min).

Preţuri cazare:
HOTEL TIMIŞOARA (camere suficiente):
1. cameră dublă 4 stele – 65 euro (inclusiv TVA şi mic dejun);
2. camera single 4 stele – 55 euro (inclusiv TVA şi mic dejun); aceste camere sunt cu pat matrimonial;
3. apartament 4 stele – 90 euro (inclusiv TVA şi mic dejun); salonul apartamentului nu este prevăzut cu loc de dormit.

HOTEL CENTRAL (50, cel mult 60 camere):
1. cameră single – 140 lei/noapte (TVA inclus şi mic dejun); paturile sunt duble;
2. cameră dublă – 160 lei/noapte (TVA inclus şi mic dejun).

REZERVAREA LA HOTEL CENTRAL POATE FI ACORDATĂ NUMAI ÎN ORDINEA ÎNSCRIERILOR – numărul camerelor este destul de mic în raport cu Hotel Timişoara

OAR acordă 10 bilete de bal pentru 10 membri pensionari, din care 5 pentru Bucureşti şi 5 pentru provincie. Intrarea în posesia acestor bilete se face în funcţie de ordinea înscrierii.

OAR acordă 12 bilete de bal pentru studenţi. Intrarea în posesia acestor bilete se face în funcţie de ordinea înscrierii.

Biletul pentru participarea la Balul propriu-zis este de 150 lei pentru arhitecţii/conductorii arhitecţi membri activi, 50 lei pentru arhitecţii/conductorii arhitecţi pensionari şi 25 lei pentru
studenţi. De acelaşi regim beneficiază şi soţul/soţia membrului OAR dacă este arhitect/conductor arhitect. În cazul în care soţul/soţia membrului OAR nu este arhitect/conductor arhitect, dar este o persoană activă, biletul de bal este de 180 lei. În cazul în care soţul/soţia membrului OAR nu este arhitect/conductor arhitect, dar este pensionar/pensionară, biletul de bal este de 70 lei.

În cazul în care doriţi să participaţi la Balul Arhitecţilor, vă rugăm să ne comunicaţi solicitarea privind:
- tipul de cameră solicitat (single, dublă sau apartament);
- numărul persoanelor (una sau două, respectiv soţ sau soţie);
- numărul nopţilor de cazare – 1/2 martie şi/sau 2/3 martie.

ORDINUL ARHITECŢILOR DIN ROMÂNIA

Înscrierea pentru participarea la Balul Arhitecţilor se face la secretariatul OAR la adresa
de e-mail "Secretariat OAR" This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. sau la telefon 021 317 26 34; 021317 26 35; 0728 872 150.

Persoană de contact Iulian Ţepure, tel 0720 345 555 (la care numai domnia sa răspunde).

În perioada următoare vom transmite informaţii suplimentare despre evenimentul Balul Arhitecţilor.

Dacă aveţi întrebări, vă rugăm să le formulaţi pentru a vă putea răspunde.

Vă rugăm formulaţi solicitare de cazare, astfel încât în cel mult 7 zile să avem o situaţie cât de cât clară ca să putem încheia contracte cu hotelurile.

Cu deosebită consideraţie,

Adriana Tănăsescu,
Secretar general

http://img.tourneo.ro/mari/htlcel1a_1.jpg

http://media.timisoreni.ro/poze-upload/4/5/7/restaurant_opera_03.jpg

Programul Balului Arhitecţilor 2013:

orar balul arh 2013

Detalii despre conferinţa profesională "Arhitectura şi banii" precum şi câteva cuvinte despre invitaţi pot fi accesate aici.

 

Expoziția de fotografie MINCU – un secol înainte
Vineri, 1 martie 2013, Centrul de Artă și Arhitectură, Bastionul Terezia, 19:30

"MINCU - un secol înainte" este o expoziție de fotografie care transformă privitorul într-un călător în timp şi în spaţiu, într-o lume a simbolurilor prin care arhitectul Ion Mincu și-a identificat propriul stil în istoria arhitecturii românești.
Călătoria fotografică se desfășoară pe trei planuri: o prezentare "sub lupă" a detaliilor utilizate de Mincu - blazoane, feronerie, panouri decorative, pictură şi elemente de fațadă; elemente de ambianţă - măreția şi intimitatea clădirilor, dialogul dintre ele, dar şi cu lumea exterioară; o hartă a lui Mincu de azi, care surprinde atât restaurări benefice, dar şi coroziunea indiferenței.

 

Concursurile de arhitectură pentru Spaţiul Public
Expoziție cu proiecte premiate - Sâmbătă, 2 martie 2013, Piața Operei, ora 9:30

Ziua Balului Arhitecților de la Timișoara se deschide cu o expoziție realizată de Ordinul Arhitecţilor din România - Filiala Transilvania, în cadrul unui mai amplu program cultural, cu scopul de a demonstra potenţialul concursului de arhitectură în îmbunătăţirea calităţii spaţiului public. Expoziţia aduce în Piața Victoriei proiecte premiate la concursuri recente ce au avut ca temă proiectarea unor spaţii publice. Sunt prezentate proiectele premiate la concursuri din Brașov, București, Cluj, Câmpina, Râmnicu-Vâlcea, Baia Mare.

 

Conferința profesională cu tema Arhitectura și banii, expozițiile şi instalațiile sunt evenimente în cadrul Balului Arhitecţilor din România, un bal cu o tradiţie de peste un secol, ce reuneşte peste 400 invitaţi - arhitecţi şi personalităţi. Vă așteptăm la Seara festivă a Balului, Sâmbătă, 2 martie 2013, la Opera Română din Timișoara, începând cu orele 19:30. Ținuta de seară este obligatorie.

 

 

Anunturi Angajare

Lista Completa a anunturilor de angajare poate fi conusltata accesand urmatorul LINK

« May 2021 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            
OARTRANSILVANIA

Login or Register

Pentru a accesa aceasta sectiune a siteului trebuie sa utilizati drept Username TNA-ul Dumneavoastra.
In cazul in care ati uitat parola, aceasta se poate reseta accesand linkul :
RECUPERARE PAROLA