A+ A A-

Tehnici de analiză energetică și practici de implementare a clădirilor cu consum de energie aproape zero (nZEB)
Coordonator program postuniversitar: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Programul propus reprezintă o componentă importantă a colaborării Universității Tehnice din Cluj-Napoca, în cadrul Programului Uniunii Europene pentru cercetare și inovare HORIZON_2020 EC Contract: 649773 - H2020-EE-2014-2015/H2020-EE-2014-3-MarketUptake, cu titlul: Meeting of Energy Professional Skills, cu 3 companii și 8 universități de prestigiu din Europa. Obiectivul principal al proiectului constă în crearea și implementarea (în 11 țări) a unui nou program de educație și formare pentru peste 1800 de ingineri din domeniul energetic/ administratori de clădiri, manageri energetici, manageri de mediu, arhitecti etc. Programul urmărește să asigure cursanților competențe profesionale în următorele aspecte tematice: 1.Reglementări tehnice şi practici actuale de implementare a clădirilor cu consum de energie aproape zero în Romania; 2. Tehnici avansate de modelare și analiză energetică a clădirilor cu consum de energie aproape zero; 3. Estimarea eficienţei economice a soluţiilor tehnice care asigură atingerea performanţei energetice proprie clădirilor de tip nZEB; 4. Încorporarea surselor de energie regenerabilă în nZEB; 5. Materiale și instalatii utilizate în proiectarea nZEB.

Mai multe detalii AICI

Stimati colegi,

Filiala sustiune primul curs de pregatire continua in anul 2018 la data de 18 ianuarie ora 18-20 la sala Muslea a Bibliotectii Centrale Universitare.

Invitati : Claudiu Salanta – arhitect sef al Consiliului Judetean Cluj

                Arh. Daniel Claudius POP – arhitect sef al municipiului Cluj Napoca

                Arh. Ligia Subtirica – arhitect Primaria Cluj Napoca

                Corina Ciuban – Directia de Urbanism Primaria Cluj-Napoca              

Vor mai participa in cadrul dezbaterii :

arh Guttmann Szabolcs  Istvan – presedinte al OAR Transilvania si fost arhitect sef al orasului Sibiu

arh. Patricius Popa – arhitect stagiar – angajat al primariei Floresti.

Cursul are ca tema generica : Rolul arhitectului in administratie.

Participarea este deschisa tuturor membrilor, stagiarii fiind obligati sa participe, cursul facand parte din seria ccelor 3 obligatorii pe an.

 

Va asteptam.

Secretariatul

 

Secretariatul

OARTRANSILVANIA

Login or Register

Pentru a accesa aceasta sectiune a siteului trebuie sa utilizati drept Username TNA-ul Dumneavoastra.
In cazul in care ati uitat parola, aceasta se poate reseta accesand linkul :
RECUPERARE PAROLA